Eksklusivt Odd Molly magasin fra Lisen

Denne udgave af Lisen News står i Odd Molly’s tegn. Det er nemlig et magasin fyldt med vores egne billeder af nogle af de skønneste styles fra Odd Molly’s store, smukke forårs- og sommerkollektioner. Billederne af vores søde Molly-model, Julie – har vi lavet i de Københavnske gader mens vi løb ud og ind mellem sol og byger ;) Det er blevet til 142 siders forårs- og sommerglæde i enkle og smukke kombinationer.
Læn dig tilbage og nyd billederne – vi håber du bliver inspireret og finder et par favoritter undervejs.

>> Se Odd Molly magasinet her <<

 OddMolly_magasin2

Lisen’s Odd Molly online magasin

Køber du også det meste af dit Odd Molly tøj online? Så kender du måske til det, at man ikke rigtig kan se hvordan den enkelte style ser ud fra alle vinkler. Og hvordan det kan sættes sammen. Måske mangler du bare nye idéer eller små tips til hvilke farver og modeller der er flotte sammen. Så kig med her – og lad dig inspirere og friste ;)
Du kan se Odd Molly magasinet herunder – og vil du se det i fuld format på din skærm, skal du bare klikke midt på billedet :)

stiplet

Bliver du fristet?

Odd Molly magasinet ligger i en smart bladre-version, som fungerer ved at klikker på pilene på skærmen – eller bruger piletasterne på dit tastatur.
Vi har også gjort det nemt for dig, hvis du vil se nærmere på én af de skønne Molly’er: Klik på hjertet – og du lander direkte på varen i shoppen, hvor du kan vælge farve og størrelse – og købe den med det samme.
Rigtig god fornøjelse – og happy shopping ;)

PS. Vi har fragtfri forsendelse allerede ved køb fra 500 kr. og lave forsendelsespriser ved mindre køb.

stiplet

>> Se alle magasinerne fra Lisen her <<

stiplet

Leave a Reply