Forårslooks: Sort & Hvid med pasteller & glimmer

Forårets tendenser er sort, hvid og grå som “grundfarver” og masser af mønstre og prints.

Sæsonen er fyldt med løse bukser i både silke og sweat, korte dun- og bomberjackets samt sneakers med glimmer og pynt eller korte, rå støvler.
Vi har her sammensat to lækre – og meget anvendelige – sæt med udspring i sort/hvid-kontrasten og blødet det op med sarte pasteller. 

Her er lækkert sæt, der med små variationer kan matche enhver lejlighed.
Lige nu har vi lyst til at smide den store vinterjakke og hoppe i noget lidt lettere. Her er den helt nye, fjerlette overgangs-dunjakke fra Parajumpers helt perfekt. Den har en flot figursyet pasform og små smarte detaljer. De mønstrede silkebukser fra Stylebutler er ikke bare skønne af have på – de er også en ren fornøjelse af matche med alt det nye forårstøj. Her har vi valgt den klassiske silke-basistop fra Stylebutler og en helt enkel cardigan i en frisk lys orange/koral farve fra Cream. Skoene er vi helt foreskede i. Behagelig af have på og vildt fede på samme tid.
Når der bliver lidt lunere er bukserne flotte at kombinere bare med en top og flade sandaler. Og til fest kan de styles elegant med stiletter og sort blazer.

Spring14_inspiration1

Amust sneakersParajumpers jakkeCream cardiganStylebutler bukserStylebutler top

Endnu et lækkert kontrastfuldt sort/hvidt sæt der krydres blidt med sart lyseblå.
Her har vi igen valgt en dun-overgangsjakke. En helt ny, smart kort model fra Selected Femme med elegante gyldne lynlåse. Bukserne med det mest fantastiske grafiske print er fra Gustav og har en fiks lille blå detalje i form af det blå bindebånd. Det afslappede understreges med en oversize t-shirt fra Culture og elsker du – som os – også lag på lag, så prøv den kække korte jumper fra Hunkydory. Til dette sæt har vi valgt de nye flade, sorte støvler fra Ilse Jacobsen, som også passer rigtig godt til årstiden.
Vi synes det her er godt bud på et lækkert sæt lige nu – midt mellem vinter og forår. Men de enkelte dele er også rigtig nemme at sætte sammen med andre styles for mere pyntede eller elegante udtryk. Eksempelvis er jumperen skøn at kombinere med en kort nederdel, ballerinaer og et tørklæde for et helt nyt look ;) Spring14_inspiration2

Selected jakkeIlse Jacobsen støvlerGustav bukserHunkydory jumperCulture t-shirt

Leave a Reply