Gummistøvle måleskema

Sådan vælger du den rette størrelse gummistøvle

Er du i tvivl om, hvilken størrelse gummistøvle du skal vælge? Så er hjælpen på vej! Ilse Jacobsens gummistøvler er generelt lidt store i størrelsen. Ligger du mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindste. I nedenstående størrelsesguide kan du finde de gummistøvler der passer dig bedst. 

ss14_imagephoto_14_

Mål din fod ved at sætte hælen helt tæt ind mod væggen – og mål derfra og ud til din storetå.
Læg da ca. 1 cm. til og find størrelsen i skemaet. Eksempelvis skal du vælge str. 39, hvis din fod måler ca. 26 cm. da str. 39 måler 27 cm. fra hælen til tåen.
Det er også en god idé også at se på lægmål i skemaet. Hvis du har brede lægge, er det måske den trekvart lange model, eller den helt korte, du skal vælge.
Hvis du på forhånd ved at du vil bruge dine gummistøvler som vinterstøvler med en indersok i, anbefaler vi at du går en størrelse op. Hvis gummistøvlerne sidder for stramt på foden, betyder det at du får sværere ved at holde varmen på de koldeste dage.
Vær opmærksom på at støvlerne giver sig ved brug, da det er naturgummi.

Brug størrelsesguiden herunder

ilsejacobsen_gummistc3b8vler_mc3a5lskema1

Er du stadig i tvivl, skal du være mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon, e-mail eller i kommentarfeltet herunder. Vi vil meget gerne guide dig til at vælge den helt rigtige model og størrelse til netop dine fødder.

Hvis du vil prøve, før du beslutter dig

Hvis du helst vil prøve støvlerne på, inden du træffer det endelige valg, så har vi både en butik i Liseleje i Nordsjælland, samt et stort showroom i Helsinge, hvor du kan komme og få den rette vejledning, men husk at du selvfølgelig også har fuld returret, hvis du bestiller på vores webshop.

>> Køb Ilse Jacobsen gummistøvler her <<

Leave a Reply