Helt nye Cream Kjoler

Danske Cream leverer rigtigt mange kollektioner ind, hvert år – den sidste for 2013: Year End Express er netop kommet hjem og blandt mange andre lækkerier, byder på de fineste kjoler til de koldeste måneder, til super priser.
Vi er helt forelskede i denne flotte, pailet-besatte, sorte festkjole til kun 799 kr., som både kan dresses ned til hverdag eller virkelig gøre en entré til sæsonens store fester.
Derudover er der også kommet nye underkjoler hjem, som Cream jo er mestre i.
Du kan lade dig inspirere af modelbillederne herunder, eller se hele udvalget af Cream kjoler her >>

51517d
Caily dress: DKK 799,00
stiplet
51515d
Sissi mini dress: DKK 699,00
stiplet
51519d
Norma dress: DKK 599,00 & Tine Scarf: DKK 249,00
stiplet
51516d
Jillian Dress: DKK 799,00
stiplet
Var der noget der fristede – enten til alle vinterens kommende fester: Julefrokoster & nytårsaften? Eksempelvis er vi er ret forelskede i den vanvittigt smukke Caily dress, som ville gøre sig super som festkjole (husk shapewear)  eller bare til at hverdag i de kolde måneder?
Så kan du finde hele udvalget af alle de nye kjoler fra Cream her:

>> Cream Kjoler <<

stiplet

Nye underkjoler

Udover de nye kjoler, har Cream også (endelig!) leveret en ny serie underkjoler ind. De har i årevis haft de evigt populære serie Bella, Rosa og Mitzy underdress, som var super feminine og smart, men denne gang, er det en helt anden slags underkjole, som vi slet ikke havde tænkt på, at man kunne bruge: Pailietunderkjolen Thurid Underdress, der er kommet hjem i 2 farver. Herunder er den brugt med en bluse over – så størstedelen af kjolen faktisk er synlig.

51463d

cream_underkjoler Se Cream underkjoler her >>
stiplet
Producent: Cream-clothing.dk

Leave a Reply