Inspiration: Sommerklar til ferien

Har du pakket kufferten? Går turen til syden med sol og strand – eller skal du på storbyferie? Uanset rejsemålet er det lækkert at pakke noget man bare ved, der fungerer. Det kræver ikke så meget – med ganske få ting der der kan nemt kan kombineres, kommer du langt med feriegarderoben. Og vigtigst… slipper for at slæbe en masse med, som du slet ikke får brugt ;)

Her giver vi dig lidt inspiration med udgangspunkt i sommerens hotteste trends, striber og vildtmønster. 

Hent mere inspiration i vores Lookbook her >>

69_Sommerlook_til_ferien

10 feet JumpsuitMobilpung fra BecksøndergaardMarenas GuldsandalerTiger T-shirt fra Mos MoshCoster Copenhagen pencil skirt

En lækker sommer-jumpsuit med stropper kan bruges til alt. Og den ser bare endnu mere lækker ud med benene foldet op med glitrende Marenas til. De er også rigtig gode til det draperede pencilskirt, som holder den casual stil med t-shirten til. Du har sikkert også et par rå jeans, som t-shirten også matcher og her kommer de gyldne Marenas til sin ret igen. Den lille mobilpung er fuldstændig u-undværlig og rummer alt det nødvendige.

68_Sommerklar_til_ferien

10 feet stribet kjoleRosemunde blondecardiganSlippers fra Birkenstock • Taske fra Becksøndergaard • Vila denim shortsVila T-shirt

Sort og creme er et sikkert sommerhit. Den afslappede stribede kjole fra 10 Feet kan bruges både dage og nat. Tilsæt de fede blanke Birkenstock og den bløde taske og du er klar til en shoppetur. Om aftenen finder du stiletterne frem og tager blondecardiganen fra Rosemunde over skuldrene og du har et helt andet udtryk. Cardiganen giver også de rå jeansshorts et fint feminint modspil og den printede t-shirt går bare til det hele.

Leave a Reply