Magasin: 72 siders gavehjælp og festtøj-inspiration til dig

Vinterens og julens magasin fra os er fyldt med glitter, glimmer og pailletter. Massevis af gave inspiration, et kig på vinterfrakker og et super godt tilbud :) Vi viser udvalgte godter fra vores lækre designermærker: Hunkydory, Ilse Jacobsen, Coster Copenhagen, Selected Femme, Rosemunde og mange, mange flere. 

>> Se Lisen News Christmas / Winter her <<

Lisen-magasin-4-opslag

Julegave-inspiration og festligt tøj

I dette jule/vinter magasin har vi koncentreret os om at give dig gode idéer til julegaver til familie og venner – og måske til dig selv? ;) Og det behøver ikke at være bløde pakker. Vi har også lækkert interiør og produkter fra AAA, som er en eksklusiv serie af cremer og sæber. Vi ser på et lille udsnit at alt det flotte og festlige tøj, der ligger og frister på shoppen. Vi viser vinterfrakke-favoritter – og så har vi et kanon godt tilbud på de klassiske silketoppe fra Rosemunde.

Herunder kan du se magasinet. Du kan bladre igennem det her – men prøv også at klikke midt på billedet, så kommer magasinet op i fuld format på din skærm :)

stiplet

Vi har gjort det nemt at shoppe med det samme

Magasinet ligger i en smart online-version, som du kan bladre i, næsten som et “rigtigt magasin”. Og ser du noget undervejs, der frister, kan du shoppe direkte fra magasinet. Hvis du klikker på den vare, du gerne vil se nærmere på, tager vi dig direkte med ind på brandet på shoppen – og du kan vælge farve og størrelse og bestille med det samme.
Som noget nyt, har vi denne gang tilføjet hjerter, der gør det endnu nemmere at klikke dig frem til varerne, hvis du eks. sidder med din telefon eller iPad :)

stiplet

>> Se alle magasinerne fra Lisen her <<

stiplet

2 Comments on Magasin: 72 siders gavehjælp og festtøj-inspiration til dig

  1. Ulla
    December 17, 2013 at 16:33 (4 years ago)

    Hej
    Hvad er det for en fin grå cardigan, I har på forsiden af julekataloget.
    Mvh Ulla, trofast storkunde :-)

Leave a Reply