Monrow – nyt mærke forhandles nu hos Lisen

Kender du MonRow? Vi er meget stolte af præsentere det smukke svenske tøj fra det svenske brand, med den fantastiske Anne-Marie Kryger som kreativ chefdesigner. Monrow leverer easy-to-wear kollektioner med alt fra jeans, oversize t-shirts, maxi-kjoler til perlebroderede toppe. Stilen er afslappet med en moderne kant og et glimt af nostalgi. Der er lagt vægt på det feminine udtryk som er spicet op med spændende detaljer og et råt finish. Monrow er ganske enkelt lækkert, anderledes og gennemtænkt fashion med en afslappet attitude.

>> Se alt MonRow her <<

MonRow_logo

Herunder præsenterer vi dig, for et par af vores favoritter fra 2014 kollektionen, som vi netop har fået på lager. Hold øje, med de lækre kjoler og toppe – og læg mærke til de cool bukser og jeans, med skrå syninger over lårene, der giver dem en perfekt pasform. Du kan her nyde et par inspirationsbilleder – og klikke dig direkte ind på varene herunder.

60720d

60720
Leah Dress
60717b
Kerry Dress

Monrow_kjole_top_jeans

60718
Dora Top
60719
Dora Top

Monrow_perletop

60714
Cora Blouse
55147
Hope Trousers
55148
Hope Denim Trousers
60715b
Hallie Top

Vi er vilde med de perlebesatte toppe og kjoler, der er både rå og feminine på samme tid – og så til super priser, der ikke afspejler den store detaljerigdom i tøjet. De feminine toppe fåes i flere modeller og farver (alle i lyse nuancer). Nogle med perler på fronten og andre med perler på bokser-ryggen. De er perfekte til både fest eller som en flot hverdagstop på arbejdet.

>> Shop MonRow online her <<

MonRow_logo

 

Leave a Reply