Magasin: 88 sider med inspiration til efterårets trends

Vi har vores helt eget online magasin, fyldt med lækre billeder, tips, idéer og nyheder fra shoppen.
Her er det vores 3. magasin, som viser det nyeste fra nogle af vores flotte, nordiske designermærker – bla. Coster Copenhagen, Gustav, Becksöndergaard, Ilse Jacobsen og Odd Molly. Trænger du til inspiration til efterårets mode, så sæt dig tilbage og nyd 88 sider fyldt med lækre billeder og de nyeste trends lige her.

>> Se Lisen News her << 

Lisen magasin 3

Lisen’s online magasin

Lisen’s 3. online magasin er fyldt med masser af lækkert efterårstøj og -tilbehør. I magasinet får du bla. tips til hvordan du styler dine jeans til hverdag og fest – og hvordan du nemt kan bruge samme tøj på job og til festligere lejligheder, blot ved at sætte lidt andre accessories til. Vi viser vores yndlings cardigans, de nyeste støvler og sætter fokus på de smukke smykker fra Enamel.

Du kan se magasinet lige herunder. Og hvis du klikker midt på billedet, så får du det frem i fuld format på din skærm :)

stiplet

Shop direkte fra magasinet

Når du klikker ind på magasinet, som ligger i en smart bladre-version, håber vi at du vil læne dig tilbage og nyde billederne og måske lade dig friste lidt…? ;)
Men vidste du, at du også kan shoppe direkte fra magasinet? Det eneste du skal gøre, er at klikke på den vare, du gerne vil se nærmere på. Og vupti – er du landet direkte på varen i shoppen – og kan komme den i kurven.
Hold dig ikke tilbage – husk at vi sender fragtfrit allerede ved køb fra 500 kr. :)

stiplet

>> Se alle magasinerne fra Lisen her <<

stiplet

Leave a Reply