Størrelses guide for Odd Molly

Odd Molly størrelses guide lisen

Hvilken Odd Molly størrelse er den rigtige?

Odd Molly bruger et lidt andet størrelses system end du måske er vant til. De fleste designere angiver tøjets størrelse i small, medium osv. eller EU størrelserne 34, 36, 38 osv.
Odd Molly’s størrelser er derimod inddelt i små numre: 0, 1, 2, 3 og 4. Det kan måske virke lidt forvirrende første gang, du støder på den størrelses-angivelse, men det er faktisk helt enkelt :)
I nedenstående skemaer kan du danne dig et overblik.

Størrelses guide for Odd Molly’s bluser, toppe, kjoler og tunikaerOdd Molly størrelses guide 1

Størrelses guide for Odd Molly’s bukserOdd Molly størrelses guide 2

stiplet

Odd Molly størrelses guide målFind størrelsen ved at måle dig selv

Odd Molly arbejder med de almindelige gennemsnitlige kvindemål, som du kan sammenligne med dine egne mål på kroppen. Det er altså ikke tøjets mål, men de mål, som tøjet er syet til at kunne passe :)

 

Mål på kroppenOdd Molly størrelses guide 3

stiplet

Kan jeg regne med at størrelsen passer mig?

Næsten alle Odd Molly styles er størrelsessvarende. Få modeller afviger dog lidt. Nogle af de klassiske bomuldsstrik og basis ribtoppe er som regel lidt store i størrelsen. Og for det meste oplever vi at Odd Molly’s bukser og jeans er lidt små i størrelsen.
Hvis nogle modeller ikke er størrelsessvarende, vil vi så vidt muligt, skrive det på den enkelte model. Føler du dig stadig usikker, må du meget gerne kontakte Lisen’s kundeservice, hvor der sidder en medarbejder klar til at måle for dig :)

Her kan du læse om mål på Crochet Grandma Coat >

stiplet

Leave a Reply