Top 5: Forårets fedeste jeans

Rå, forvaskede, mønstrede, kort eller hellange. Jeans er den foretrukne beklædning for hele 75% af danske kvinder. Det kan vi faktisk godt forstå – vi elsker dem nemlig også :) Især når de er anderledes. Vi går selvfølgelig ikke af vejen for et par gode gamle klassikere, men det er nu sjovt, når der sker lidt mere.  F.eks. de smarte loosefit jeans med skrå og synlig knaplukning, spændende baglommer eller effektsyninger.
Jeans har også den fordel at de både kan bruges til hverdag – og piftet op med lidt ekstra godter er de perfekte til en festlig aften.

>> Shop fede jeans her <<

Her kommer vores bud på forårets 5 fedeste jeans.

PlusFinejeans

Larissa Pants fra Plus Fine >
Super lækre stribede jeans med lavt skridt fra Plus Fine. Jeans’ene har skrå lukning med synlige knapper, fine klap-baglommer og en lækker, afslappet og rå udstråling.

Hunkydory_deacon_jeans

Hunkydory Deacon Jeans >
Total cool og helt tætsiddende jeans med lækre detaljer. Også her er lukningen let skrå og der er lynlåslommer for og bag. Den fedeste effekt er de biker-inspirerede skrå syninger over knæene, der er med til at give de her jeans en ekstra rå udstråling.

OddMolly_figurego

Odd Molly Figurego jeans >
Løstsiddende cargo-model med trekvart benlængde. Superfede og afslappede jeans med en ret rå vask og perlenitter i forskellige størrelser på lommerne både for og bag. En darling i sommergarderoben ;)

Mosmosh_Berlin_zip

MosMosh Berlin Blue Zip 7/8 >
Fantastisk lækre og velsiddende jeans i den kendte gode MosMosh kvalitet. Jeans’ene sidder helt tætte og har de fede signatur lynlåslommer foran og en helt ny form for rustikslid. Fede og friske forårsjeans.

MaisonScotch_wrap around

Maison Scotch Wrap around jeans >
Spændende blomstermønstrede slå-om jeans i en lækker, løs og lidt baggy pasform. Slå-om effekten afsluttes med en rå læderstrop og bukserne har et skønt boheme-agtigt udtryk.

>> Shop flere fede jeans her <<

 

Leave a Reply